-
۱۳۳٫۵
۱۴۳٫۷۵
-
۱۴۳٫۷۵
در این بازار نیز با افزایش خطای پیش بینی، میزان تولید مزارع بادی از ۲۶۷ مگاوات به ۱۱۵ مگاوات کاهش یافته و هزینه تحمیل شده به بهرهبردار سیستم ناشی از این خطا از ۱۳۳٫۵ دلار به ۱۴۳٫۷۵ دلار افزایش مییابد. در نتیجه هزینه بازار همزمان از ۵۹۸۱۲٫۳۰۳ دلار برای خطای پیش بینی ۰٫۱ پریونیت به ۵۹۹۵۱٫۱۹۷ دلار برای خطای پیش بینی ۰٫۲۵ پریونیت افزایش مییابد.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
از مقایسه نتایج این جدول با جدول (۴-۱۲) مشاهده می شود که اجرای بازار همزمان توان اکتیو و راکتیو نسبت به بازارهای مجزای اکتیو و راکتیو در حالت خطای ۰٫۱ و ۰٫۲۵ پریونیت بترتیب ۷۸٫۹۵۶ دلار و ۱۵۴٫۵۴۴ دلار ارزانتر است. همچنین مشاهده میگردد که با افزایش خطای پیش بینی در حالت “برآورد کم” میزان تولید توان راکتیو واحدهای بادی همانند حالت خطای “برآورد زیاد” افزایش نمییابد که این امر حکایت از محدود شدن ظرفیت توان راکتیو واحدهای بادی در حالت خطای “برآورد کم” دارد.
- مقایسه نمودار تولید توان راکتیو در بازارهای مجزا و همزمان با حضور مزارع بادی
به منظور بررسی عملکرد بازار همزمان ارائه شده با حضور مزارع بادی بر نحوه تولید توان راکتیو، نمودار تولید توان راکتیو برای هر چهار حالت خطا آورده شده است.
MVAr
نمودار(۴-۵) نمودار بار و تولید توان راکتیو هرگره در بازارهای مجزا و همزمان با خطای برآورد زیاد ۰٫۱ پریونیت
MVAr
نمودار(۴-۶) نمودار بار و تولید توان راکتیو هرگره در بازارهای مجزا و همزمان با خطای برآورد زیاد ۰٫۳۵ پریونیت
MVAr
نمودار(۴-۷) نمودار بار و تولید توان راکتیو هرگره در بازارهای مجزا و همزمان با خطای برآورد کم ۰٫۱ پریونیت
MVAr
نمودار(۴-۸) نمودار بار و تولید توان راکتیو هرگره در بازارهای مجزا و همزمان با خطای برآورد کم ۰٫۲۵ پریونیت
همانطور که از این چهار نمودار مشاهده می شود؛ در بازار مجزای توان راکتیو بعضی از واحدها تولید توان راکتیو زیادی داشته و در عوض بعضی واحدهای دیگر برای حفظ پروفیل ولتاژ مجبور به عملکرد در حالت جذب توان راکتیو شده اند و ازینرو سبب افزایش هزینه بهره برداری از سیستم شده اند. اما برای بازار همزمان، تولید توان راکتیو بصورت بهتر بار راکتیو را دنبال کرده و بدین ترتیب هیچ واحدی مجبور به جذب توان راکتیو نشده است و در نتیجه در اینحالت هزینه بهره برداری از سیستم کاهش یافته است.
- بررسی تأثیر نوع خطا بر تولید توان اکتیو و راکتیو هرگره در بازار همزمان