۹
مدل ژو ، چنگ و هوا
✓
۱۰
مدل چریستی و گرانت
✓
۱۱
مدل تاویل و نعیم و ویکنر
✓
۱۲
مدلسازی ریاضی سیستم های پویا
✓
۲-۶- بررسی مطالعات مربوط به ارزیابی عملکرد زنجیره تامین
پس از ارائه مفاهیم و تعاریف کلی مربوط به زنجیره تامین، در این بخش به مرور ادبیات موضوع پژوهش به طور کلی و کاربرد تکنیکهای مدلسازی ریاضی و شبیهسازی در زنجیره تامین پرداخته می شود. مقالات ارائه شده در این زمینه، برای شناسایی مدلها و رویکردهای مورد استفاده و همچنین صنایع مورد تحقیق، مورد بررسی قرار میگیرند. برای این کار مقالات منتشر شده در سالهای ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۲ در این موضوع جمعآوری و مورد تحلیل قرار گرفتهاند. به همین جهت از دو پایگاه Science Direct و Emerald و همچنین منابع دیگری نظیر کتابهای منتشر شده و مقالات منتشر شده چندین نشریه داخلی در سالهای ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۱ در این زمینه استفاده شده است.
( اینجا فقط تکه ای از متن پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
بیشتر مقالات منتشر شده مربوط به ژورنالهای زیر میباشد:
International Journal of Production Economics(511)
European Journal of Operational Research(285)
Computer Aided Chemical Engineering(132)
Journal of Operations Management(118)
Computers & Industrial Engineering(98)
Expert Systems With Applications(78)
جدول ۱ پیوست تعداد مقالات منتشر شده در زمینه مدیریت زنجیره تامین به طور کلی در هر نشریه، برای سالهای مختلف را نشان میدهد.
نمودار شماره ۲-۵ نیز روند افزایشی مقالات منتشر شده در زمینه زنجیره تامین در سالهای مختلف را نشان میدهد.
شکل۲-۵- نمودار تعداد مقالات منتشر شده در زمینه مدیریت زنجیره تامین در هر سال
مطابق جدول ۱ پیوست و نمودار ۲-۵ موضوع مدیریت زنجیره تامین در سالهای اخیر توجه بسیاری را به خود جلب نموده است و روند افزایشی مقالات نشان میدهد که این حوزه در حال گسترش است.
میتوان گفت، مدیریت زنجیره تامین موضوع گستردهای است که نظامهای مختلف و ابزارهای کمی و کیفی زیادی را پوشش داده است. از منظری دیگر، زنجیره تامین را میتوان به بخشهای مختلفی تقسیم نمود که هر بخش موضوعی از موضوعات زنجیره تامین را نشان میدهد. برای هر قسمت مدیران ممکن است ابزارهای پشتیبانی تصمیم گیری یا تجزیه و تحلیل خاصی را بکار گیرند. این بخشها عبارتند از:
۱-حمل و نقل و لجستیک[۱۲۲]
۲-موجودی و پیش بینی[۱۲۳]
۳-بازاریابی و تجدید ساختار زنجیره[۱۲۴]
۴-مدیریت تامینکنندگان و منبعیابی[۱۲۵]
۵-محیطهای واسط اطلاعاتی والکترونیکی[۱۲۶]