۱۴۶
جدول بالا نشان میدهد که همبستگی بین مؤلفه درونیسازی دانش و سلامت سازمانی برابر با ۴۵۱/۰ میباشد و با توجه به سطح معناداری برآورد شده که برابر ۰۰۰/۰ میباشد و در سطح اطمینان ۹۵/۰ درصد میتوان ادعا کرد که فرض صفر رد و نقیض آن تأیید میگردد، یعنی فرض پذیرفته میشود. درنتیجه بین مؤلفه درونیسازی دانش و سلامت سازمانی کارکنان شرکت سایپا رابطه معناداری وجود دارد. وجوددرونیسازی دانش باعث ایجاد و ارتقاء سلامت سازمانی خواهد شد.
۴-۳-۴ )آزمون فرضیه فرعی چهارم
فرضیه چهارم به بررسی رابطه بین اجتماعیسازی دانش و سلامت سازمانی کارکنان شرکت سایپا کاشان میپردازد که به منظور آزمون، این فرضیه به صورت فرضیههای آماری، (نشان دهنده ادعا) و (نشان دهنده نقیض ادعا) تبدیل میشود.
: بین مؤلفه اجتماعیسازی دانش و سلامت سازمانی کارکنان شرکت سایپا کاشان رابطه معناداری وجود ندارد.
: بین مؤلفه اجتماعیسازی دانش و سلامت سازمانی کارکنان شرکت سایپا کاشان رابطه معناداری وجود دارد.
نقیض ادعا ۰=
ادعا
برای بررسی این فرضیه از سؤالات ۲۱ تا ۲۶ پرسشنامه برای دورنیسازی دانش و سوالات ۱ تا ۳۶ برای سلامت سازمانی استفاده گردیده است و این فرضیه با بهره گرفتن از آزمون همبستگی پیرسون مورد آزمون قرار گرفته است. نتایج حاصل از این بررسی در جدول ۴-۸ نشان داده شده است.
( اینجا فقط تکه ای از متن پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
جدول ۴-۸: نتایج حاصل از آزمون همبستگی پیرسون برای فرضیهی چهارم
متغیر
سلامت سازمانی
فرضیه چهارم
اجتماعی سازی دانش
همبستگی
***۴۹۳/۰
سطح معناداری
۰۰۰/۰
تعداد
۱۴۶
جدول بالا نشان میدهد که همبستگی بین مؤلفه اجتماعیسازی دانش و سلامت سازمانی برابر با ۴۹۳/۰ میباشد و با توجه به سطح معناداری برآورد شده که برابر ۰۰۰/۰ میباشد و در سطح اطمینان ۹۵/۰ درصد میتوان ادعا کرد که فرض صفر رد و نقیض آن تأیید میگردد، یعنی فرض پذیرفته میشود. درنتیجه بین مؤلفه اجتماعیسازی دانش و سلامت سازمانی کارکنان شرکت سایپا کاشان رابطه معناداری وجود دارد. یعنی اجتماعیسازی دانش در ایجاد و ارتقاء سلامت سازمانی اهمیت بسزایی دارد و با ارتقاء اجتماعیسازی دانش ، سلامت سازمانی نیز ارتقاء مییابد.
۴-۳-۵) آزمون فرضیه اصلی پژوهش
فرضیه اصلی به بررسی رابطه بین مدیریت دانش و سلامت سازمانی کارکنان میپردازد که به منظور آزمون، این فرضیه به صورت فرضیههای آماری، (نشان دهنده ادعا) و (نشان دهنده نقیض ادعا) تبدیل میشود.
: بین مدیریت دانش و سلامت سازمانی کارکنان شرکت سایپا کاشان رابطه معناداری وجود ندارد.
: بین مدیریت دانش و سلامت سازمانی کارکنان شرکت سایپا کاشان رابطه معناداری وجود دارد.
نقیض ادعا ۰=
ادعا
برای بررسی این فرضیه از سؤالات ۱ تا ۲۶ پرسشنامه برای مدیریت دانش و سوالات ۱ تا ۳۶ برای سلامت سازمانی استفاده گردیده است و این فرضیه با بهره گرفتن از آزمون همبستگی پیرسون مورد آزمون قرار گرفته است. نتایج حاصل از این بررسی در جدول ۴-۹ نشان داده شده است.
جدول ۴-۹: نتایج حاصل از آزمون همبستگی پیرسون برای فرضیهی اصلی
متغیر
سلامت سازمانی
فرضیهی اصلی