۳۵۰۰
۱ → ۳
۳
۳
۲ → ۳
۳
۱۲
شکل ۴‑۳- تعادل بین پایداری مدل و توابع Z1 و Z2
در شکل ۴-۳ یک تحلیل حساسیت روی ضریب پایداری مدل برای مدلهای تک هدفه ۱ و ۲ و نیز مدل دو هدفه Lp-metrics صورت پذیرفته است. همانطور که شکل ۴-۳-الف اثبات مینماید در مدل شماره ۲، مقدار تابع هدف Z1 با افزایش مقدار ω بصورت نمایی افزایش پیدا می کند اما در مدلهای شماره ۱ و مدل Lp-metrics این افزایش در مقایسه با مدل شماره ۲ قابل ملاحظه نیست. این امر را میتوان با ذکر این نکته که در مدل شماره ۲، جریمه انحراف از موجه نشدن جواب، لحاظ نشده، توجیه نمود. شکل ۴-۳-ب بهترین و بدترین مقادیر مدلهای شماره ۱ و ۲ را نشان میدهد و میتوان نتیجه گرفت این مقادیر به مقدار ضریب پایداری مدل (ω) حساسیت نشان نمی دهد. همچنین این شکل نشان میدهد که مدل Lp-matrics طوری رفتار می کند که مقادیر Z2 , Z1 حتی الامکان به مقادیر بهینه شانZ2*, Z1* نزدیک هستند.
( اینجا فقط تکه ای از متن پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
شکل ۴‑۴- رابطه بین پایداری مدل و مقدار Z1 بدست آمده از مدل Lp-metrics
در شکل ۴-۴ یک تحلیل حساسیت برای پایداری مدل در مقابل پایداری جواب برای مقادیر تابع هدف اول (Z1) منتج شده از حل مدل Lp-metrics گزارش شده است. همانطور که انتظار میرفت، با افزایش مقدار ω مقادیر Z1 افزایش مییابد اما شیب این افزایش به تدریج کاهش مییابد.
روش حل پیشنهادی مدل ۲
به منظور فائق آمدن بر پیچیدگی حل مسائل چند هدفه تصادفی، دو تکنیک مختلف اپسیلون-محدودیت ارتقاء یافته[۲۳۱] و تجزیه ال-شکل[۲۳۲] را بکار میبندیم. به این ترتیب که روش اپسیلون-محدودیت یک چارچوب کلی برای بدست آوردن جوابهای پارتویی در مسائل چند هدفه ارائه میدهد و در درون این چارچوب روش ال-شکل را تعبیه نموده تا با فراخوانی متوالی آن در هر تکرار، مسئله برنامه ریزی تصادفی دو مرحله ای را حل نماید. در ادامه به توضیح الگوریتمهای پیشنهادی میپردازیم.
روش اپسیلون-محدودیت ارتقاء یافته