-
-
- بسیاری از ادبیات موضوع، مربوط به اظهار نظر های مدیران آکادمیک است که در دامنه وسیعی تست نشده اند، به منظور منطبق کردن اصول و نتایج یافته شده در این حوزه، لازم است مطالعات تجربی برای آزمودن نظرات و حتی نتایج یافت شده در سایر شرکت ها انجام شود.
( اینجا فقط تکه ای از متن پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
-
- امکان همکاری پرسش شوندگان در پاسخگوی؛ برای رفع مشکل احتمالی در این خصوص از گزینه های انگیزشی و تسهیلگر استفاده می شود.
- عدم کفایت تسهیل گر در پرسش از پرسش شوندگان؛ در این خصوص انتخاب تسهیلگر خبره در دستور کار قرار می گیرد.
- عدم آشنایی پرسش شوندگان از آیتم های مورد سوال؛ در این خصوص قبل از پرسش و حین انجام از توضیحات غیر مداخله کننده استفاده می شود.
۵-۶) پیشنهادات کابردی – مدیریتی :
باتوجه به مطالب اشاره شده و نتایج پژوهش، موارد ذیل به عنوان پیشنهاداتی به منظور بهبود بهبود بهره وری نیروی انسانی و کاهش اثر موانع بهره وری ارائه می گردد:
- پیشنهاد می شود مدیران سازمان تامین اجتماعی با غنی سازی مشاغل کارمندان خود را از حیث مهارت و تجربه کاری تقویت نمایند.
- وجود برنامه استراتژیک و عملیاتی و اهداف مشخص بدون درک صحیح آن توسط کارکنان چندان مفید فایده نخواهد بود لذا پیشنهاد می شود در تعمیق تفکر راهبردی در منابع انسانی سازمان تامین اجتماعی تلاش شود.
- سعی شود تا در ارزیابی عملکرد تاحد امکان از روش های سنتی فاصله گرفته شود و به روش های نوین پرداخته شود.
- سازمان تامین اجتماعی در پرداخت حقوق و مزایا و امکانات رفاهی به کارکنان و منابع انسانی، استانداردهای جهانی را بررسی کرده و الگو قرار دهد.
- سازمان تامین اجتماعی طی یک برنامه کارسنجی و علمی، حجم کار کارکنان شعب را با تعداد کارکنان شعب مورد ارزیابی قرار دهند و درصورت وجود عدم تناسب، نیروی انسانی مربوطه تامین شود تا با تسریع امور، رضایت مشتریان نیز جلب گردد.
- در تصمیم گیری های خود به تقویت عوامل فوق خصوصا عوامل با اهمیت تر توجه کافی را داشته باشند.
- پیشنهاد می شود در ساختار سازمان تامین اجتماعی کمیته ای جهت رصد وضعیت عوامل فوق تشکیل شود تا با ارزیابی مستمر عملکرد منابع انسانی، نقاط ضعف شناسایی و درجهت رفع آن اقدام شود همچنین با شناسایی نقاط قوت برنامه هایی جهت تثبیت و تقویت آن تدوین و اجرا گردد.
۵-۷) پیشنهادات برای تحقیقات آتی :
آنچه در این پژوهش بدان پرداخته شد شناسائی و اولویتبندی موانع بهره وری نیروی انسانی سازمان تامین اجتماعی استان قم در ۴ گروه سازمان و مدیریت، سخت افزار، نرم افزار و سیستم های کاری، کارکنان و عوامل محیطی با بهره گرفتن از روش TOPSIS بود، اما بصورت دقیق نوع تاثیر و میزان آن بر بهره وری، مورد بررسی قرار نگرفت؛ لذا پیشنهاد می شود:
- پژوهشی درخصوص بررسی افزایش بهره روی نیروی انسانی در سازمان تامین اجتماعی انجام پذیرد.
- پژوهشی درخصوص بررسی موانع بهره وری دیگر عوامل تاثیر گذار در سازمان تامین اجتماعی انجام پذیرد.
- از آنجا که این تحقیق با بهره گرفتن از روش TOPSIS صورت گرفته است پیشنهاد می شود از دیگر روش های متداول نظیر AHP، ELECTRE و SAW و… نیز استفاده شود.
پیوست الف : پرسشنامه
بسمه تعالی
پاسخگوی محترم:
با سلام و احترام به استحضار می رساند پرسشنامه پیوست مربوط به پایان نامه کارشناسی ارشد با عنوان “شناسائی و اولویتبندی موانع بهره وری نیروی انسانی با بهره گرفتن از فنون MADM مورد: سازمان تامین اجتماعی استان قم” می باشد. در این راستا باتوجه به نظام عملیاتی موسسه و مطالعه ادبیات موضوع، مهمترین موانع بهره وری نیروی انسانی تهیه گردیده و جهت بررسی و دریافت نظر کارشناسی تقدیم می گردد. خواهشمند است با امتیازدهی بین ۱-۷ میزان اثرگذاری هر عامل را کاهش بهره وری نیروی انسانی تعیین فرمایید. (عدد ۱ به منزله کمترین میزان اثر و عدد ۷ به منزله بیشترین میزان اثر می باشد.) چنانچه مانع یا موانع دیگری را در اثرگذاری بر کاهش بهره وری مذکور مهم تلقی می کنید، ذکر نموده و امتیاز مربوطه را قید کنید.
بی شک راهنمایی ها و نقطه نظرات ارزنده جنابعالی راهگشای ما در انجام مراحل بعدی تحقیق خواهد بود.
با تشکر
غلامرضا فلاح
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت دولتی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق
ردیف
عامل منابع انسانی
خیلی کم
کم
متوسط
زیاد
خیلی زیاد
۱
فقدان نگرش مناسب افراد به موضوع بهره وری