۱۸
تأثیر ارزش های اجتماعی بر فعالیت های بانک ها
۱۹
میزان توسعه و گسترش بانک ها و مؤسسات مالی و اعتباری غیر دولتی
۲۱
طرح لایحه های بهنگام و مرتبط با نظام بانکی از سوی دولت و تصویب آنها بر اساس نیازهای بخش های مختلف جامعه (صنعت، خدمات و کشاورزی)
۲۲
بکارگیری سیاست های اجرایی غیر متمرکز از سوی بانک مرکزی در استقلال عمل بانک ها
۲۳
میزان مشارکت نخبگان اقتصادی دانشگاهی در سیاست گذاری های مختلف پولی و مالی نظام بانکی
۲۵
حکومت سیاست های دولت بر نظام بانکی
پرسش های مربوط به حیطه های مختلف پژوهش بر حسب دو وضعیت موجود و مطلوب و براساس طیف لیکرت بصورت پنج گزینه ای بسیار کم، کم، متوسط، زیاد و بسیار زیاد طراحی شدند. بر اساس محاسبات آماری مجموعا ۶۰ پرسشنامهبرای این پژوهش آماده، تکمیل و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
۳-۹-۲-۱روایی[۱۷۷]
مقصود از روایی آنست که وسیله اندازه گیری، بتواند خصیصه یا ویژگی مورد نظر را اندازه بگیرد. اهمیت روایی از آن جهت است که اندازه گیری های نامناسب و نا کافی می تواند هر پژوهش علمی را بی ارزش و نا روا سازد. اعتبار در اصل به درستی و صحت اندازه گیری محقق بر می گردد (خاکی، ۱۳۸۳، ص۲۸۸). جهت سنجش روایی پرسشنامه این پژوهش، از معیار KMOاستفاده شده است.
۳-۹-۲-۲پایایی[۱۷۸]
ضریب پایایی بدست آمده با تکرار یک سنجش مشابه برای بار دوم را پایایی آزمون می گویند. یعنی هنگامی که پرسشنامه حاوی چند سؤال روی مجموعه ای از پاسخ دهندگان اجرا شود و بعد از چند هفته، همین پاسخ دهندگان برای بار دوم پرسشنامه را جواب دهند، آنگاه همبستگی بین نمرات بدست آمده در دو سطح آزمون را ضریب بازآزمون می گویند، هرچه این ضریب بالاتر باشد، پایایی آزمون مجددبهتر است.(دانایی فرد و دیگران، ۱۳۸۷، ص۲۵۰).
روش های متعددی برای اندازه گیری پایایی وجود دارد که می توان به بازآزمایی (اجرای دوباره)، روش فرمهای همت (روش موازی)، روش دونیمه کردن (تنصیف) با روش اسپیرمن و براون وروش کوردر- ریچاردسون (که تحت عنوان آلفای کرونباخ شناخته می شود) اشاره کرد. جهت سنجش پایایی پرسشنامه این پژوهش از ضریب آلفای کرونباخ استفاده گردید.
برای محاسبه ضریب آلفای کرونباخ ابتدا باید واریانس زیر مجموعه پرسش های مقیاس و واریانس کل را محاسبه کرد، سپس مقدار ضریب آلفا را محاسبه نمود. به این منظور با انتخاب یک نمونه ۵۰ تایی از جامعه آماری برای کلیه پرسش های پرسشنامه، مقدار KMOبرای تعیین روایی پرسشنامه و مقدار ضریب آلفای کرونباخ برای تعیین پایایی پرسشنامه محاسبه گردید. برای محاسبه مقدار ضریب آلفای کرونباخ از رابطه شماره(۳-۱) استفاده گردید.
(۳-۱)
در این معادله، ضریب پایایی کل آزمون،kتعداد پرسش های آزمون،واریانس نمرات پرسش jو واریانس نمرات کل آزمون می باشد.
مقادیر محاسبه شده آلفای کرونباخ و KMOبرای کل پرسش های پرسشنامه در رابطه با چهار حیطه این پژوهش برای یک نمونه ۵۰ تایی از جامعه آماری در جداول ۳-۹ و ۳-۱۰ نشان داده شده که آلفای کرونباخ برابر با۸۸ درصدو KMOبرابر ۷۵ درصد می باشد.
جدول شماره ۳-۵: مقدار محاسبه شده آلفا برای کل پرسش های پرسشنامه
ضریب پایایی
تعداد پرسش ها= ۲۵
تعداد نمونه= ۵۰
مقدار محاسبه شده آلفای کرونباخ= ۸۸/۰