اختیاری
۶
۲/۷۹۸۷
۲/۴۹۹
اجباری
۷
۴/۸۴۸۶
۲/۴۹۹
اختیاری
۸
۶/۸۹۸۵
۲/۴۹۹
اختیاری
۹
۸/۹۴۸۴
۲/۴۹۹
اختیاری
۱۰
۰/۹۹۸۴
۲/۴۹۹
اختیاری
HBC
HBC در دو باند فرکانسی مرکزی ۱۶ مگا هرتز و ۲۷ مگاهرتز کار می کند پهنای باند هر دو ۴ مگا هرتز است. هر باند برای آمریکا، ژاپن و کره معتبر است و باندی که در ۲۷ مگا هرتز کار می کند فقط برای اروپا معتبر است. شکل (۱۵) ساختار PPDU لایه فیزیکی HBC را توصیف می کند. این ساختار متشکل از مقدمه، SFD،PHR، و PSDU است. وظیفه مولفههای بیان شده در بخشهای قبلی (NB و UWB) توضیح داده شده است. نرخ دادهای که HBC می تواند فراهم کند از ۱۶۴ کیلو بیت بر ثانیه تا ۱/۳۱۲۵ مگا بیت بر ثانیه است.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
شکل(۱۵) : ساختار PPDU در HBC ]6[
زیر لایه کنترل دسترسی رسانه(MAC)
در این بخش سعی می شود پروتکل MAC استاندارد ۸۰۲٫۱۵٫۶ ارائه شود. این استاندارد حالتهای مختلف دسترسی، فازها و مکانیسمهای دسترسی به رسانه را مشخص می کند.
در WBAN کانال به صورت سوپر فریمهایی از هم جدا می شود. طول هر سوپر فریم توسط بیکن هایی که به صورت دورهای ارسال می شود مشخص می شود. این سوپر فریمها دارای طول مساوی میباشند. استاندارد ۸۰۲٫۱۵٫۶ در یکی از حالتهای زیر کار می کند.
۱٫۲٫۶٫ Beacon mod with super frame
در این حالت، بیکن[۶۰]ها توسط هاب در هر سوپر فریم به جز سوپر فریمهای غیر فعال انتقال داده می شود. شکل (۹) ساختار سوپر فریم۸۰۲٫۱۵٫۶ را نشان میدهد که به قسمت های بیکن، فاز دسترسی انحصاری ۱ (RAP1)، فاز نوع۱/۲، EAP2، RAP2، فاز دسترسی رقابتی (CAP)[61] تقسیم می شود. در دوره های EAP[62]، RAP[63] و CAP گرهها برای تخصیص منابع با بهره گرفتن از رویههای دسترسی CSMA/CA یا الوهای برههای با یکدیگر رقابت می کنند. EAP1 و EAP2 برای ترافیکهای با اولویت بالا مثل گزارش رخداد اورژانسی استفاده میشوند. در حالی که RAP1، RAP2 و CAP فقط برای ترافیک معمولی استفاده میشوند. فاز نوع۱/۲ برای تخصیص فواصل بالاسو، پایین سو استفاده می شود. در این فاز از روش سرکشی برای تخصیص منابع استفاده می شود. با توجه به کاربرد مورد نظر هماهنگ کننده می تواند هر یک از این فازها را با تخصیص زمان صفر برای آنها غیر فعال کند.
۲٫۲٫۶٫ non-Beacon mode with super fram
در این حالت تمام طول سوپر فریم توسط فاز نوع ۱ یا ۲ پوشش داده می شود. ولی همزمان توسط هر دوی آنها پوشش داده نمی شود.
چالشهایWBAN
توسعه WBAN چالشهای تحقیقاتی همچون نیاز به طراحی بهتر حسگرها، مجتمع شدن با سیستمهای درمانی، امنیت و قابلیت اطمینان اطلاعات، کیفیت سرویس و مصرف انرژی به طور موثر را به وجود آورده است. در ادامه این چالشها با جزئیات بیشتری بررسی می شود.