۷۸/۴
۹۵/۳
۰۶/۴
۱۱/۱۶
انحراف معیار
۲۰۴/۴
۳۵۵/۰
۴۰/۳
۶۵۵/۰
۵۰/۱
۳۷/۱
۰۸۹/۳
آزمون f
۰۰۶/۰
۷۸۶/۰
۰۱۸/۰
۵۸۰/۰
۲۱۴/۰
۲۵۰/۰
۰۲۷/۰
سطح معناداری
در این ارتباط بیشترین نمرهی میانگین سبک زندگی سلامت محور (۲۰/۷۰) مربوط به زنانی است که هویت طبقاتی خود را در سطح بالا گزارش کرده اند. به نظر میرسد زنان سنین باروری با هویت طبقاتی بالا عملکرد بهتری در انجام رفتارهای سالم سبک زندگی داشته اند. در حالی که پایینترین نمرهی میانگین سبک زندگی سلامت محور (۴۰/۶۳) متعلق به زنانی است که هویت طبقاتی خود را در سطح پایین گزارش کرده اند. در بررسی متغیر مستقل هویت طبقاتی با ابعاد سبک زندگی سلامت محور میتوان گفت تفاوت آماری معناداری بین میانگین نمرهی ابعاد رشد روحی و فعالیت فیزیکی بین گروهای مختلف طبقات اجتماعی وجود دارد. این معناداری با توجه به مقادیر f و سطح معناداری، قابل مشاهده است. در ارتباط با ابعاد رشد روحی و فعالیت فیزیکی نیز بیشترین نمرات میانگین مربوط به زنان با هویت طبقاتی بالا است. در حالی که پایینترین نمرات بعدهای فوق، متعلق به زنانی است که هویت طبقاتی خود را متوسط رو به پایین گزارش کرده اند.
- فرضیه دهم : بین حمایت اجتماعی و سبک زندگی سلامت محور رابطه وجود دارد.
همان گونه که جدول ۵-۲-۱۰ نشان میدهد با توجه به سطح معناداری (۰۰۰/۰ = sig)، رابطه میان حمایت اجتماعی و سبک زندگی سلامت محور معنیدار است. مشاهده مقدار ضریب همبستگی پیرسون ( r ) نشان میدهد که با افزایش میزان حمایت اجتماعی، نمرهی سبک زندگی سلامتمحور زنان نیز افزایش می یابد. بدین ترتیب میتوان گفت هر اندازه میزان حمایت اجتماعی دریافتی بیشتر باشد، زنان نمونه مورد بررسی، نمرهی بالاتری در رفتارهای سبک زندگی سالم کسب کرده اند. البته معناداری رابطه آماری مذکور بین حمایت اجتماعی با همه ابعاد متغیر وابسته به استثناء فعالیت فیزیکی با توجه به سطح معناداری نیز صدق می کند. مقدار ضریب همبستگی پیرسون ( r ) به ترتیب برای ابعاد مدیریت استرس (۱۷۸/۰ = r)، مسئولیت سلامتی (۱۴۸/۰ = r)، روابط اجتماعی (۲۲۰/۰ = r)، رشد روحی (۱۶۵/۰ = r) و تغذیه (۱۵۶/۰ = r) می باشد.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت nefo.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
جدول ۵-۲-۱۰ نتایج ضریب همبستگی حمایت اجتماعی و سبک زندگی سلامت محور و ابعاد آن
ابعاد مختلف سبک زندگی سلامت محور
مقیاس کلی سبک زندگی سلامت محور
حمایت اجتماعی
فعالیت فیزیکی
تغذیه
رشد روحی
روابط اجتماعی
مسئولیت سلامتی
مدیریت استرس