به طوری که در جدول شماره ۵-۴ آمده است، بر مبنای نتایج ارزیابیکارآیی به روش تحلیلپوششیدادهها ازبین شعب بانک کشاورزی استان اصفهان، ۲۴ شعبه یا کمتر از ۱۷ درصد از کل شعب بانک کشاورزی استان اصفهان با اختیار اندازه یک یا ۱۰۰ درصد، کارآ تلقی و سایر شعب با اختیار اندازه کمتر از ۱۰۰ درصد ناکارآمد شناخته شده اند. وفق نتایج به دست آمده شعب کارآ در این استان عبارت از ۵۰۰۱، ۵۰۰۳، ۵۰۰۸، ۵۰۰۹، ۵۰۱۰، ۵۰۱۱، ۵۰۱۳، ۵۰۱۶، ۵۰۲۶، ۵۰۲۷، ۵۰۳۹، ۵۰۴۳، ۵۰۴۶، ۵۰۵۱، ۵۰۵۲، ۵۰۵۵، ۵۰۵۹، ۵۰۶۶، ۵۰۶۷، ۵۰۶۹، ۵۰۸۱، ۵۰۸۹، ۵۰۹۴، ۵۱۰۰ و ۵۱۴۲کارآ و سایر شعب ناکارآمد ارزیابی شده اند.
علاوه بر این توزیع کارآیی مالی شعب بانک کشاورزی استان اصفهان به صورت نمودار شماره ۷-۴ تصویر گردیده است:
نمودار شماره ۴-۷: توزیع کارآیی مالی شعبه های بانک کشاورزی استان اصفهان
ب) رتبه بندی شعب:
بر مبنای بنیان های نظری هر یک از مدل های معمول تحلیل پوششی داده ها که در ارزیابی کارآیی مورد استفاده قرار می گیرند، مبتنی بر تعریف کارآیی نسبی و فنی حداکثر مقدار ممکن یا مطلوب ترین مقدار را معادل یک یا ۱۰۰ درصد فرض کرده و بر مبنای محاسبات در نقطه بهینه به هیچ واحدی اندازه بزرگتر از یک یا بزرگتر از ۱۰۰ درصد نسبت داده نمی شود و در مدل های اولیه تعریف کارآیی با فرض تعریف ضرایب ارزشی نهاده ها و ستانده ها به گونه ای است که ضمن به دست آمدن بیشترین مقدار ممکن کارآیی برای واحد مورد ارزیابی، ارزش های یاد شده به گونه ای تعیین شوند که با این ارزش ها واحد مورد ارزیابی یا واحدهای مورد مقایسه عددی بیشتر از یک یا صد درصد اخذ نکنند. طبق مدل بانکر و میندرتا(۱۹۹۸) مدلی از تحلیل پوششی داده ها ارائه شد که وفق آن به واحد مورد ارزیابی اجازه اخذ مقدار بیشتر از یک یا ۱۰۰ درصد را به عنوان اندازه کارآیی رتبه ای می داد. بر مبنای این مدل واحدهای ناکارآمد در ارزیابی وفق مدل BCC یا مدل های مشابه همان مقدار قبلی را اختیار کرده ولی واحدهایی که وفق مدل معمول با اختیار اندازه یک کارآمد تلقی شده بودند امکان اختیار بیشتر از یک را می یابند که بر مبنای مقدار به دست آمده واحدهای مورد مقایسه رتبه بندی می شوند. در مقایسه با مدل BCC در مدل رتبه بندی در این قسمت با بهره گرفتن از این مدل متناظر با واحد مورد ارزیابی از مدل حذف شده است.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
در این قسمت کارآیی رتبه ای هر واحد را محاسبه و مبتنی بر آن نسبت به رتبه بندی شعب مبادرت شده که نتایج به شرح جدول شماره ۴-۶ خلاصه شده است:
جدول شماره ۴-۶: رتبه بندی شعب بر مبنای کارآیی رتبه ای
رتبه
کد شعبه
کارآیی رتبه ای
رتبه
کد شعبه
کارآیی رتبه ای
رتبه
کد شعبه
کارآیی رتبه ای
۱
۵۰۲۶
۱٫۳۳۲۵
۴۹
۵۰۹۳
۰٫۸۳۶۳
۹۷
۵۰۶۰
۰٫۶۷۶۱
۲
۵۰۳۹
۱٫۳۳۳
۵۰
۵۰۸۰
۰٫۸۳۶۳
۹۸
۵۰۹۵
۰۶۷۲۶