اقلام تعهدی جاری دردوره t
۳۰٫
۰۰۰٫
رد فرضیه صفر
مدل شماره (۴)
نسبت اقلام تعهدی به کل دارایی ها در دوره t-1
۱۷۸٫
۰۰۰٫
رد فرضیه صفر
فرضیه صفر : متغیر مورد آزمون نرمال است.
فرضیه یک : متغیر مورد آزمون نرمال نیست .
از آنجایی که سطح معنا داری هر یک از متغیرهای اشاره شده در جدول شماره ۳-۴ کمتر از ۰٫۰۵ می باشد لذا فرضیه نرمال بودن متغیرهای وابسته مدلهای رگرسیونی مورد آزمون (مدلهای شماره ۴،۳،۲،۱ ) در سطح اطمینان ۰٫۹۵ رد می گردد . رد فرضیه نرمال بودن متغیرهای مورد آزمون موجب می گردد تا محقق قبل از برآورد مدل رگرسیونی ، به کمک یکی از روش های لگاریتمی، باکس – کاکس ، جانسون اقداماتی را در جهت نرمال سازی انجام دهد .
۱-۱-۲-۴- نمودار هیستوگرام و پراکندگی بازده غیر عادی نسبت به توزیع نرمال
نگاره۱-۴- نمودار پراکندگی بازده غیر عادی
همانگونه که در جدول شماره۳-۴ نمایان است سطح معناداری بازده غیر عادی کمتر از ۰٫۰۵ می باشد که این موضوع بیانگر رد فرض نرمال بودن داده ها در سطح اطمینان ۰٫۹۵ می باشد .همچنین با نگاهی اجمالی به نمودارهای پراکندگی متغیر مورد بحث نسبت به خط توزیع نرمال (نگاره ۱-۴) در خواهیم یافت که متغیر مذبور از یک توزیع نرمال پیروی نمی نمایند .اما از آنجایی که تخمین مدلهای رگرسیونی و به تبع آن آزمون فرضیه های آماری با بهره گرفتن از روش های پارامتریک تا حدود بسیار زیادی در گروی نرمال بودن متغیر می باشد از همین روی به کمک نرم افزارMINITAB و با بهره گرفتن از روش جانسون نسبت به نرمال سازی متغیر مذبور اقدام شده است .که نتایج حاصل از نرمال سازی به شرح زیر می باشد .
نگاره ۲-۴- نمودارهیستوگرام بازده غیر عادی
نگاره ۳-۴- نمودار هیستوگرام بازده عادی بعد از نرمال سازی
نتایج استفاده از روش جانسون (نگاره۳-۴) بیانگر این مطلب است که بعد از تعدیل و تغییر متغیر بازده غیر عادی ، سطح معناداری به ۰٫۰۵۳ تغییر کرده است . بنابراین به منظور آزمون فرضیه های آماری ، از نتایج بدست آمده به کمک روش جانسون استفاده شده است .هچنین جهت اطمینان از این موضوع مجدداٌ آزمون کلموگروف- اسمیرنوف (KS) (برای متغیر تعدیل شده ) محاسبه گردید که نتایج این مهم در جدول ۴-۴ گنجانده شده است .
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
جدول شماره ۴-۴ – بررسی نرمال بودن بازده غیر عادی بعد از تعدیل
مدل رگرسیونی
نماد متغیر مورد آزمون
نام متغیر مورد آزمون
مقدار آماره KS
سطح معناداری
sig
نتیجه
مدل شماره (۱)
بازدهی غیر عادی سهام دردوره t (تبدیل شده براساس مدل جانسون )
۰٫۳۱