۳۴/۶
۰۴/۱
۰۰۰/۰
۰۳۰/۰
بر اساس اطلاعات جدول (۴-۵) متغیر رضایت شغلی و سازگاری قادر به پیشبینی تغییرات متغیر ملاک در سطح ۰۵/۰P> می باشد، یعنی رضایت شغلی و سازگاری قادر به پیش بینی ۱۸ درصد از تغییرات بهره وری شغلی کارکنان می باشد.
فرضیه فرعی پژوهش: بین بهره وری شغلی کارکنان مرد و زن تفاوت معناداری وجود دارد.
برای بررسی این فرضیه از آزمون t گروه های مستقل استفاده گردیده و نتایج آن در جدول (۴-۵) ارائه شده است.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت nefo.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
جدول۴-۶: مقایسه میانگین میزان بهره وری مرد و زن
تعداد
میانگین
انحراف معیار
درجه آزادی
t
سطح معناداری
مرد
۸۰
۳۱/۸۴
۰۲/۱۷
۱۰۹
۱۲/۲
۰۳۹/۰
زن
۳۰
۳۹/۹۹
۸۵/۱۷
بر اساس اطلاعات جدول(۴-۶)، t مشاهده شده از مقدار بحرانی جدول در سطح خطای ۰۵/۰ کوچکتر میباشد، به عبارت دیگر t مشاهده شده در سطح ۰۵/۰ ≥ p معنادار بوده، بنابراین فرضیه پژوهشی تأیید میگردد. یعنی میزان بهره وری کارکنان زن بیشتر از کارکنان مرد بوده است.
فصل پنجم
نتیجه گیری و پیشنهادات
در این فصل پس از بیان خلاصهای از پژوهش، در مورد یافتهها بحث شده و نتایج پژوهش با پژوهشهای مرتبط دیگر مورد مقایسه و بررسی قرار گرفته است. در ادامه با استناد به یافتههای پژوهش، پیشنهادهایی بیان شده و در پایان ضمن بیان محدودیتها، موضوعاتی برای انجام پژوهشهای بعدی مطرح گردیده است.
خلاصه پژوهش
هدف از انجام پژوهش حاضر تبیین رابطه رضایت شغلی و سازگاری با بهره وری در بین کارکنان شرکت کیمیا الیاف مرودشت بوده است. به لحاظ ماهیت و اهداف، این پژوهش از نوع کاربردی و برای اجرای آن از روش همبستگی استفاده شده است. جامعه آماری این پژوهش شامل ۱۵۲ نفر از کارکنان شرکت کیمیا الیاف بوده که در سال ۹۲-۹۱ مشغول به کار میباشند. در این پژوهش از روش نمونهگیری تصادفی ساده استفاده شده است. برای گردآوری داده ها از ۳ پرسشنامه؛ ۱- پرسشنامه سازگاری سهرابی و سامانی، ۲- پرسشنامه خشنودی شغلی کندال و هیولین و ۳- پرسشنامه بهره وری اچیو استفاده شده است که روایی و پایایی آنها مورد تأیید قرار گرفته است.
تجزیه و تحلیل اطلاعات حاصل از پرسشنامه ها در دو سطح آمار توصیفی و استنباطی انجام شده است. در سطح آمار توصیفی از آمارههایی نظیر فراوانی، درصد، میانگین و انحراف معیار استفاده شده است. در سطح آمار استنباطی از آزمون همبستگی پیرسون، t مسقل و رگرسیون همزمان استفاده شده است. یافته های پژوهش نشان داد که بین رضایت شغلی و سازگاری با بهره وری شغلی کارکنان رابطه مثبت و معناداری وجود دارد.
تحلیل یافته های پژوهش