۷۵
۲۰
۳۲<
۱۹
۵
مجموع
۳۷۶
۱۰۰
مقطع تحصیلی
کارشناسی
۱۶۶
۴۴
ارشد
۱۷۲
۴۶
دکتری
۳۸
۱۰
مجموع
۳۷۶
۱۰۰
نمودار ۴‑۱- وضعیت گرافیکی جنسیت پاسخ دهندگان
مطابق جدول و نمودار ۴=۱، ۴/۳۹% از نمونه آماری این تحقیق را مردان و ۶/۶۰% الباقی نیز شامل زنان بوده است.
نمودار ۴‑۲- وضعیت گرافیکی وضعیت شغلی پاسخ دهندگان
مطابق نمودار ۴-۲، ۳۰% از نمونه آماری این تحقیق را شاغلین و ۷۰% الباقی نیز شامل غیرشاغلین بوده است.
نمودار ۴‑۳- وضعیت گرافیکی سن پاسخ دهندگان
از نظر سنی بیشترین درصد مشارکت (۴۰%) را رده سنی ۱۸ تا ۲۲ سال داشته است. دومین رده سنی با بیشترین فراوانی را گروه سنی ۲۳ تا ۲۷ سال تشکیل دادهاند که ۲۰% اعضای نمونه را تشکیل دادهاند، ۵% افراد بالای ۲۹ سن داشتهاند.
نمودار ۴‑۴- مقطع تحصیلی پاسخ دهندگان
به لحاظ مقطع تحصیل، ۱۰% افراد دانشجوی مقطع دکتری،۴۶% افراد دانشجوی مقطع ارشد و ۴۴% اعضای نمونه را نیز دانشجویان کارشناسی تشکیل دادهاند و همان طور که ملاحظه میشود به لحاظ تحصیلی ۵۶% افراد، دانشجویان کارشناسی ارشد و بالاتر بودهاند که نشان دهنده سطح بالای تحصیلات پاسخ دهندگان بوده است.
تحلیل استنباطی یافتهها
در این تحقیق، به منظور اثبات یا رد فرضیات تحقیق و یافتن روابط خاص میان متغیرهای جامعه از آزمونهای زیر استفاده شده است:
تحلیل عاملی تأییدی (CFA)
مدل یابی معادلات ساختاری (SEM)
بررسی و تجزیهوتحلیل همزمان چند متغیر بجای بررسی صرفا دو متغیر (هر بار یک متغیر مستقل با یک متغیر وابسته)، روشهای خاص خود را نیاز دارد که یکی از قویترین و مناسبترین این روشها، در پژوهشهای علوم رفتاری و اجتماعی، تحلیل عاملی تاییدی است. در این پژوهش برای آزمون فرضیهها از مدلسازی معادلات ساختاری[۱۲۵] (SEM) استفاده شده است. یکی از مفاهیم جدید در مباحث معادلات ساختاری متغیرهای مکنون(پنهان)[۱۲۶] و متغیرهای آشکار[۱۲۷] هستند. منظور از متغیرهای پنهان(LVs)، متغیری است که به طور مستقیم قابل اندازهگیری نمیباشد و به نوعی کیفی است. از طرفی با توجه به غیرقابل اندازهگیری بودن متغیرهای پنهان برای رفع این مشکل در معادلات ساختاری متغیری با عنوان متغیر آشکار(MVs) یا شاخصهایی[۱۲۸] تعریف شد که به آسانی قابل اندازهگیری هستند. قابل ذکر است که متغیرهای مکنون، خود به دو نوع خارجی[۱۲۹] و داخلی[۱۳۰] تقسیم میشوند. مدلها نیز به دو دسته ساختاری (درونی([۱۳۱] و اندازهگیری (بیرونی)[۱۳۲] تقسیم میشوند. مدلهای ساختاری یا درونی از روابط بین متغیرهای مکنون یا پنهان تشکیل میشوند که در واقع این روابط نیز از طریق ادبیات و پشتوانه نظری استخراج شدهاند. برای هر یک از متغیرهای پنهان در مدل ساختاری باید یک مدل بیرونی تعریف شود. این مدلها در واقع از روابط بین متغیر مکنون و شاخصهای اندازهگیری آن یعنی متغیرهای آشکار تشکیل میشود. نکته جالبتر اینکه هر یک از مدلهای اندازهگیری خود به واسطه چارچوب نظری و نظریههای موجود ترسیم میشوند. چرا که اندیشمندان معتقدند اگر مدلهای اندازهگیری پشتوانه نظری نداشته باشند، مدل ساختاری مبهم و امکان بررسی تجربی نظریات وجود نخواهد داشت.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت nefo.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
در این تحقیق به دلیل تک شاخصی بودن برخی از متغیرهای تحقیق (متغیر تصمیم خرید آنی) و ناتوانی نرم افزارهای چون لیزرل، آموس، EQS و.. برای تایید مدل و پاسخ به فرضیات از مدل یابی معادلات ساختاری به روش حداقل مربعات جزیی[۱۳۳](PLS) و با بهره گرفتن از نرم افزار SMARTPLS بهره گرفته شد. روش تخمین PLS ضرایب را به گونهای تعیین میکند که مدل حاصله، بیشترین قدرت تفسیر و توضیح را دارا باشد؛ بدین معنا که مدل بتواند با بالاترین دقت و صحت، متغیر وابسته نهایی، را پیش بینی نماید. روش حداقل مربعات جزئی که در بحث الگوسازی رگرسیونی آن را با PLS نیز معرفی میکنند، یکی از روشهای آماری چند متغیره محسوب میشود که به وسیله آن میتوان علیرغم برخی محدودیتها مانند: نامعلوم بودن توزیع متغیر پاسخ، وجود تعداد مشاهدات کم و یا وجود خود همبستگی جدی بین متغیرهای مستقل؛ یک یا چند متغیر پاسخ را به طور همزمان در قبال۰ چندین متغیر مستقل الگوسازی نمود.
آزمون نرمال بودن مؤلفههای الگو