-
۵-۵ نتیجه آزمون فرضیه سوم پژوهش
فرضیه سوم این پژوهش بیان میدارد که اثر منفی کیفیت گزارشگری بر آثار سیاست های تقسیم سود، در شرکتهای در حال رشد نسبت به دیگر شرکتها قوی تر است برای آزمون فرضیه سوم نیز از دو مدل استفاده می شود در مدل شرکتهای با رشد بالا بررسی سطح معناداری آماره t هر یک از متغیرها نشان میدهد که کیفیت گزارشگری باعث نمی شود که اثر منفی تقسیم سود کاهش یابد به عبارتی هیچ رابطه معنی داری وجود ندارد.به عبارتی دیگر فرضیه صفر رد نمی شود . فرضیه مقابل نیز رد می شود.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
در مورد متغیرهای کنترلی لازم به ذکر است که از بین دوازده متغیر کنترلی که در این مدل وجود دارد سه متغیر از جمله انحراف معیار سرمایه گذاری تحقیق و توسعه،سن شرکت و اهرم مالی نیز معنیدار هستند و دیگر متغیرهای کنترلی معنیدار نیستند. متغیر های انحراف معیار سرمایه گذاری تحقیق و توسعه، سن شرکت و اهرم مالی رابطه مثبتی با کل سرمایه گذاری دارند که این رابطه ها نیز با احتمال ۹۵ درصد معنیدار هستند .ولی در بین متغیرهای کنترلی دیگر ممکن رابطه ای منفی یا مثبت وجود داشته باشد ولی ضریب برآوردی این متغیرها معنیدار نیستند. چکیده نتیجه آزمون فرضیه سوم با بهره گرفتن از این مدل در نگارهی ۵-۳ ارائه شده است.
نگاره ۵-۳ خلاصه نتیایج آزمون فرضیه سوم پژوهش با بهره گرفتن از مدل شرکت های با رشد بالا
متغیر وابسته کل سرمایه گذاری
متغیر توضیحی
تاثیر
جهت
انحراف معیار سرمایه گذاری تحقیق و توسعه
+
سن شرکت
+
اهرم مالی
+
در مدل شرکتهای با رشد پایین با بررسی سطح معناداری آماره t هر یک از متغیرها نشان میدهد که کیفیت گزارشگری باعث نمی شود که اثر منفی تقسیم سود کاهش یابد به عبارتی هیچ رابطه معنی داری وجود ندارد.به عبارتی دیگر فرضیه صفر رد نمی شود . فرضیه مقابل نیز رد می شود.
در مورد متغیرهای کنترلی لازم به ذکر است که از بین دوازده متغیر کنترلی که در این مدل وجود دارد یک متغیر از جمله انحراف اهرم مالی نیز معنیدار هستند و دیگر متغیرهای کنترلی معنیدار نیستند متغیر اهرم مالی رابطه مثبتی با کل سرمایه گذاری دارد که این رابطه ها نیز با احتمال ۹۵ درصد معنیدار هستند.ولی در بین متغیرهای کنترلی دیگر ممکن رابطه ای منفی یا مثبت وجود داشته باشد ولی ضریب برآوردی این متغیرها معنیدار نیستند. با توجه به برآورد این دو مدل نتایج نشان می دهد که اثر منفی کیفیت گزارشگری بر آثار سیاست های تقسیم سود، در شرکتهای در حال رشد نسبت به دیگر شرکت ها قوی تر است اما بدلیل اینکه ضرایب آنها معنی دار نیستند نمی توان این فرضیه تایید کرد. چکیده نتیجه آزمون فرضیه سوم با بهره گرفتن از مدل شرکتهای با رشد پایین در نگاره ۵-۴ ارائه شده است
نگاره ۵-۳ خلاصه نتیایج آزمون فرضیه سوم پژوهش با بهره گرفتن از مدل شرکت های با رشد پایین
متغیر وابسته کل سرمایه گذاری
متغیر توضیحی