۵٫۰۱۳
۵٫۰۱۷
۷٫۳۷
۵٫۲۷۳
بر اساس نتایج نهایی تکنیک AHP، پردیس تماشا (با امتیاز ۸٫۰۳۳)، مجموعه ورزشی بدر (با امتیاز ۷٫۳۷)، مجتمع فرهنگی، تفریحی و ورزشی شهید مختار سلیمانی (با امتیاز ۵٫۲۷۳)، ورزشگاه امام رضا (ع) (با امتیاز ۵٫۰۱۷) و مجموعه ورزشی شهیدان اسماعیلی (با امتیاز ۵٫۰۱۳) به ترتیب در رتبه اول تا پنجم قرار گرفتند.
۴-۲-۱- شاخص محیطی و کالبدی
در بررسی سلسله مراتب مراکز در شاخص محیطی و کالبدی این نتایج بدست آمد که در گویه رضایت از معماری مرکز (A1)، پردیس تماشا، رضایت از کیفیت محیط اطراف (A2)، مجموعه ورزشی بدر و مجتمع فرهنگی، تفریحی و ورزشی شهید مختار سلیمانی، روشنایی معابر منتهی به مراکز (A3)، مجموعه ورزشی شهیدان اسماعیلی، تأثیر مراکز بر محیط زیست (A4)، مجموعه ورزشی بدر، رضایت از نظافت و پاکیزگی (A5)، پردیس تماشا، استشمام بوی بد در مراکز (A6) و همچنین وجود سر و صدا در اطراف مراکز (A7) (امتیاز کمتر، مطلوب تر) مجتمع فرهنگی، تفریحی و ورزشی شهید مختار سلیمانی بیشترین رضایت را کسب کردند.
نمودار ۴-۱۸- رتبه بندی مراکز در شاخص محیطی و کالبدی
۴-۲-۲- شاخص اقتصادی
در بررسی سلسله مراتب مراکز در شاخص اقتصادی این نتایج بدست آمد که در گویه تخصیص درآمد برای استفاده از مراکز (B1)، شهروندان برای استفاده از مجموعه ورزشی بدر درآمد بیشتر و در مجتمع فرهنگی، ورزشی و ورزشی شهید مختار سلیمانی درآمد کمتری را صرف می کنند.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
نمودار ۴-۱۹- رتبه بندی مراکز در شاخص اقتصادی
۴-۲-۳- شاخص اجتماعی
در بررسی سلسله مراتب مراکز در شاخص اجتماعی این نتایج بدست آمد که در گویه تأثیر مراکز بر افزایش حس تعلق (C1)، پردیس تماشا، تأثیر مراکز در تعامل اجتماعی (C2)، مجموعه ورزشی بدر، تأثیر مراکز در مشارکت مردم (C3)، پردیس تماشا و مجموعه ورزشی شهیدان اسماعیلی، تمایل پرسش شونده در ارائه خدمات در مراکز (C4)، مجموعه ورزشی بدر، آمادگی برای مشارکت در مراکز (C5)، پردیس تماشا، تخصیص زمان برای استفاده از این مراکز (C6)، پردیس تماشا و ورزشگاه امام رضا (ع)، رضایت از مدیریت مراکز (C7) ورزشگاه امام رضا (ع)، تأثیر مراکز در تغییر شیوه ی زندگی (C8) پردس تماشا و مجتمع فرهنگی، تفریحی و ورزشی شهید مختار سلیمانی، تأثیر آموزش های ارائه شده در جهت استفاده از تکنولوژیهای مدرن (اینترنت، کامپیوتر و…) در تغییر شیوه زندگی (C9)، مجتمع فرهنگی، تفریحی و ورزشی شهید مختار سلیمانی، میزان تأثیر سینما در تغییر شیوه زندگی (C10)، پردیس تماشا و نهایتاً در گویه میزان تأثیر تئاتر در تغییر شیوه ی زندگی (C11)، مجتمع فرهنگی، تفریحی و ورزشی شهید مختار سلیمانی بیشترین رضایت را کسب کردند.
نمودار ۴-۲۰- رتبه بندی مراکز در شاخص اجتماعی
۴-۲-۴- شاخص آموزشی
در بررسی سلسله مراتب مراکز در شاخص آموزشی این نتایج بدست آمد که در گویه ارتباط آموزش های ارائه شده در مراکز با نوع فعالیت آنها (D1)، مجموعه ورزشی شهیدان اسماعیلی بیشترین رضایت و در گویه میزان آموزش های ارائه شده در جهت استفاده از تکنولوژی های مدرن (D2)، مجتمع فرهنگی، تفریحی و ورزشی شهید مختار سلیمانی بیشترین رضایت را کسب کردند.
نمودار ۴-۲۱- رتبه بندی مراکز در شاخص آموزشی
۴-۲-۵- شاخص زیرساخت و تأسیسات
در بررسی سلسله مراتب مراکز در شاخص زیرساخت و تأسیسات این نتایج بدست آمد که در گویه رضایت از کیفیت راه ها و مسیرهای منتهی به مراکز (E1)، پردیس تماشا، میزان امکانات موجود در مراکز در جهت رفع نیازهای فرهنگی، ورزشی و هنری (E2)، ورزشگاه امام رضا (ع)، رضایت از تأسیسات و خدمات مراکز (E3)، مجموعه ورزشی بدر، کمیت و کیفیت تأسیسات زیربنایی و خدماتی مراکز (E4)، پردیس تماشا، رضایت از ظرفیت پارکینگ مراکز (E5)، پردیس تماشا، میزان فضای اختصاص یافته به کودکان (E6) پردیس تماشا بیشترین رضایت را کسب کردند.
نمودار ۴-۲۲- رتبه بندی مراکز در شاخص زیرساخت و تأسیسات
۴-۲-۶- شاخص امنیت
در بررسی سلسله مراتب مراکز در شاخص امنیت این نتایج بدست آمد که در گویه های احساس امنیت در مراکز (F1) و امکان حضور و استفاده زنان و کودکان از مراکز در شب (F2)، پردیس تماشا بیشترین رضایت را کسب کرد.
نمودار ۴-۲۳- رتبه بندی مراکز در شاخص امنیت
۴-۲-۷- شاخص سلامت
در بررسی سلسله مراتب مراکز در شاخص سلامت این نتایج بدست آمد که در گویه های تأثیر مراکز در افزایش سلامت جسمانی (G1) و تأثیر مراکز در افزایش سلامت روانی (G2)، مجموعه ورزشی بدر بیشترین رضایت را کسب کرد.
نمودار ۴-۲۴- رتبه بندی مراکز در شاخص سلامت
۴-۳- تکنیک SWOT
به منظور وزن دهی به نقاط قوت، ضعف و فرصت و تهدید از نظرات ۲۰ کارشناس مرتبط با حوزه تخصصی بهره گیری گردید. سپس در چارچوب روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP)، از نرم افزار Expert Choice برای تحلیل نظرات کارشناسی و محاسبه وزن هر معیار مورد استفاده قرار گرفت.
جدول ۴-۱۹- عوامل داخلی و خارجی فعالیت مراکز مورد مطالعه
عوامل داخلی
نقاط قوت
نقاط ضعف
۱- معماری مناسب برخی از مراکز
۲- کیفیت بالای محیط اطراف برخی مراکز
۳- کیفیت مناسب راه ها و مسیرهای منتهی به مراکز
۴- کیفیت مناسب امکانات موجود در مراکز در جهت رفع نیازهای فرهنگی، ورزشی و هنری شهروندان
۵- تخصیص فضای کافی به کودکان در مراکز
۱- وجود سروصدای زیاد در برخی از مراکز
۲- کمبود ظرفیت پارکینگ در مراکز