سناریو الف-۲
سناریو الف-۳
سناریو الف-۴
۱
۲۵/۲۹۴۳-
۶۷/۲۲۴۳-
۱۸/۱۵۱۴-
۱۰/۱۶۱۲-
۲
۳۲/۲۳۹۳۲-
۵۰/۲۲۸۰۵-
۱۹/۱۹۴۸۶-
۴۰/۱۸۵۴۱-
مازاد کل
۵۸/۲۶۸۷۵-
۱۷/۲۵۰۴۹-
۳۷/۲۱۰۰۰-
۵۰/۲۰۱۵۳-
تأثیر لحاظ کردن هر یک از قیود فوق، بهصورت درصد کاهش مازاد (SRP)[36] بارها نسبت به سناریو الف-۱ یا IP بیان میشود. در شکل ۲‑۶، SRP هر یک از بارها و مازاد کل اعضای CIPRD نشان داده شده است.
مازادکل
شکل ۲‑۶ درصد کاهش مازاد بارها و مازاد کل در سناریوهای الف-۲ تا الف-۴ نسبت به IP در شبکه با خوشهای از دو بار
با توجه به شکل ۲‑۶، در سناریو الف-۲ بر اثر اعمال قیود پخش توان به مسأله بهینهسازی، مقدار SRP بار ۱ و ۲ به ترتیب ۷۷/۲۳ و ۷۱/۴ درصد افزایش مییابد. در سناریو الف-۳، SRP برای بار ۱ برابر ۵۵/۴۸ و برای بار ۲ نیز ۵۸/۱۸ درصد بهدست آمده است. مقادیر SRP در سناریو الف-۴ نیز به ترتیب ۲۳/۴۵ و ۵۳/۲۲ درصد برای بارهای ۱ و ۲ محاسبه شده است. با توجه به نتایج بهدست آمده برای SRP، قیود شبکه به نسبت غیریکسانی بر مازاد بارها تأثیر میگذارند.
( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
بهمنظور بررسی تأثیر قیود یک بار بر سایر بارها، سناریو ب-۱ تا ب-۳ نیز بهصورت زیر تعریف می شود. در این سناریوها فرض می شود که کلیه قیود شبکه در مسأله بهینهسازی اعمال شده و بهعبارتیدیگر قیود شبکه مشابه سناریو الف-۴ (قیود بار+ قیود پخش توان+ قیود محدوده توان عبوری از خطوط+ قیود حداکثر توان دریافتی از شبکه) میباشد.
سناریو ب-۱: پارامتر بار ۲ از ۲۲۰۰ به ۲۵۰۰ مگاوات ساعت افزایش مییابد.
سناریو ب-۲: پارامتر بار ۲ از ۲۵۰ به ۱۵۰ مگاوات کاهش مییابد.
سناریو ب-۳: پارامتر و بار ۱ از ۸۵ به ۵۰ مگاوات بر ساعت کاهش مییابد.
نتایج حاصل از شبیهسازی هر یک از سناریوهای ب-۱ تا ب-۳ در جدول ۲‑۷ ارائه و با سناریو الف-۴ مقایسه شده است. در این نتایج، تأثیر تغییر مقدار یکی از پارامترهای یک بار بر مازاد بار دیگر نشان داده شده است.
جدول ۲‑۷ مقایسه درصد کاهش مازاد در سناریوهای الف-۴ و ب-۱ تا ب-۳ نسبت به IP در شبکه با خوشهای از دو بار
بار
SRP
سناریو الف-۴
سناریو ب-۱
سناریو ب-۲
سناریو ب-۳
۱
%۲۳/۴۵
%۵۷/۴۹
%۸۳/۳۸