۳-۳- جامعه آماری، روش نمونهگیری و حجم نمونه
جامعه آماری تحقیق حاضر، شامل ۷۰۰۰ دانشجوی دختر دانشگاه آزاد اسلامی شهر کرمان در سال تحصیلی ۹۲-۹۱ بود که از میان آنها با توجه به جدول مورگان تعداد ۳۷۰ دانشجو به صورت نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شدند.
۳-۴- روش و ابزار گردآوری دادهها
روش های کتابخانهای و شیوه میدانی برای جمع آوری اطلاعات در این پژوهش استفاده شد. در این پژوهش جهت گرآوری داده ها از پرسش نامه محقق ساخته استفاده شد. روایی سازه پرسشنامه از طریق تحلیل اکتشافی و روایی محتوایی آن از طریق هشت تن از اساتید خبره مورد تایید قرار گرفت. پایایی درونی پرسشنامه نیز با توزیع ۵۰ پرسشنامه و با بهره گرفتن از آزمون آلفای کرونباخ ۸۶/۰ بدست آمد که مورد تایید می باشد. این پرسشنامه در دو بخش جمعیت شناختی و سوالات اصلی و در مقیاس پنج ارزشی لیکرت طراحی شده است.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
۳-۵- روشهای آماری
اطلاعات جمعآوری شده با بهره گرفتن از نرم افزار ۱۸SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. از آزمونهای توصیفی برای توصیف ویژگیهای جامعه شناختی و از آزمون تحلیل عاملی برای دسته بندی و تعیین اولویت راهکارهای ارتقا و توسعه استفاده شد.
فصل چهارم:
تجزیه و تحلیل داده ها
۴-۱- مقدمه
در این بخش از پایان نامه به شرح یافته های تحقیق پرداخته شده است. بخش اول شامل یافته های توصیفی تحقیق و بخش دوم شامل یافته های استنباطی است.
۴-۲- یافته های توصیفی
۴-۲-۱ وضعیت سنی شرکت کنندگان در تحقیق
نمودار شماره (۴-۱) وضعیت سنی شرکتکنندگان در مطالعه را نشان میدهد.
نمودار (۴-۱): وضعیت سنی شرکت کنندگان در مطالعه
بر اساس نتایج بدست آمده، در میان شرکتکنندگان در تحقیق بانوان ۱۸ تا ۲۱ ساله بیشترین فراوانی و بانوان بالای ۳۰ سال کمترین فراوانی را به خود اختصاص دادهاند.
۴-۲-۲ وضعیت تحصیلی شرکت کنندگان در تحقیق
نمودار شماره (۴-۲) وضعیت تحصیلی شرکت کنندگان در مطالعه را نشان میدهد.
نمودار (۴-۲): وضعیت تحصیلی شرکت کنندگان در مطالعه
بر اساس نتایج بدست آمده، میتوان گفت که در میان شرکتکنندگان در تحقیق بانوان با مدرک لیسانس و بانوان با مدرک فوق لیسانس و بالاتر به ترتیب بیشترین و کمترین فراوانی را به خود اختصاص دادهاند.
۴-۲-۳ روزانه چه میزان به ورزش می پردازید؟
نمودار شماره (۴-۳) میزان ورزش روزانه آزمودنی های تحقیق را نشان میدهد.
نمودار (۴-۳): میزان ورزش روزانه آزمودنی های تحقیق
بر اساس نتایج بدست آمده میتوان گفت که بانوانی که کمتر از یک ساعت در روز فعالیت بدنی دارند بیشترین فراوانی را به خود اختصاص داده اند.
۴-۲-۴ سابقه عضویت در تیم های ورزشی
نمودار شماره (۴-۴) سابقه عضویت در تیم بانوان شرکتکنندگان در مطالعه را نشان میدهد.
نمودار (۴-۴): سابقه حضور در تیم شرکتکنندگان در تحقیق
بر اساس نتایج ن بدست آمده میتوان گفت که در حدود ۳۰ درصد بانوان شرکت کننده در تحقیق حاضر سابقه حضور تیم های ورزشی را داشته اند.
۴-۲-۵ سطح عضویت در تیم شرکت کنندگان در تحقیق
نمودار (۴-۵): سطح عضویت در تیم شرکت کنندگان در تحقیق
بر اساس نتایج بدست آمده میتوان گفت ۱۰۹ بانویی که به سوال قبل پاسخ مثبت داده بودند ۳۸ درصد آنها در مسابقات درون دانشگاهی عضو تیم بوده اند که بیشترین فراوانی را به خود اختصاص داده است. بازیکنان عضو تیم ملی نیز کمترین فراوانی را به خود اختصاص داده است.
۴-۲-۶ وضعیت کسب درآمد از ورزش
نمودار (۴-۶): کسب درآمد از ورزش بانوان شرکت کننده در تحقیق
در حدود ۳۳ درصد شرکت کنندگان در تحقیق در پاسخ به این سوال آیا تاکنون از ورزش درآمدی را کسب نمودهاید؟ پاسخ مثبت دادند.
۴-۲-۷ وضعیت کسب درآمد از ورزش
نمودار (۴-۷): وضعیت کسب درآمد از ورزش بانوان شرکت کننده در تحقیق
نتایج بدست آمده نشان میدهد که از مجموع ۱۲۱ بانویی که به سوال قبل پاسخ مثبت داده بودند، در حدود ۹۳ درصد آنها درآمدزای یشان از طریق ورزش مقطعی و در قالب هدایا و جوایز بوده است.
۴-۲-۸ میزان درآمد ماهیانه
نمودار (۴-۸): میزان درآمد ماهیانه شرکت کنندگان در تحقیق
بر اساس نتایج بیشترین فراوانی مربوط به افرادی است که درآمدی بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ میلیون تومان داشتند و افراد با درآمد زیر ۴۰۰ هزار تومان کمترین فراوانی را به خود اختصاص دادند.
۴-۲-۹ میزان هزینه مصرفی ماهیانه برای ورزش
نمودار (۴-۹): میزان هزینه ماهیانه شرکت کنندگان در تحقیق برای ورزش
بر اساس نتایج این بخش بیشترین فراوانی مربوط به افرادی است که ماهیانه بین ۱۶ تا ۳۰ هزار توان را در ماه برای ورزش کردن خود هزینه می کنند.
۴-۲-۱۰ میزان آگاهی از فواید ورزش همگانی
جدول (۴-۱): میزان آگاهی آزمودنی ها از فواید و فعالیت های همگانی
شاخص | هیچ | کم | متوسط | زیاد |