آدرس پستی در شهرستان: لرستان- خرم آباد- خیابان انقلاب- خیابان شورا- پلاک ۲۰ طبقه دوم
تلفن ثابت محل سکونت: ۲۲۱۵۸۷۱-۰۶۶۱ تلفن محل کار: ۳۲۳۵۲۹۷-۰۶۶۱ دورنگار: ۳۲۳۵۲۹۸-۰۶۶۱
اطلاعات مربوط به استاد راهنما:
تذکرات:
دانشجویان دوره کارشناسی ارشد میتوانند یک استاد راهنما و حداکثر دو استاد مشاور و دانشجویان دوره دکتری حداکثر تا دو استاد راهنما و دو استاد مشاور میتوانند انتخاب نمایند.
در صورتی که اساتید راهنما و مشاور مدعو می باشند، لازم است سوابق تحصیلی، آموزشی و پژوهشی کامل ایشان (رزومه کامل) شامل فهرست پایاننامههای کارشناسی ارشد و رسالههای دکتری دفاع شده و یا در حال انجام که اساتید مدعو، راهنمایی و یا مشاوره آنرا بر عهده داشتهاند، به همراه مدارک مربوطه و همچنین آخرین حکم کارگزینی (حکم هیأت علمی) ضمیمه گردد.
اساتید راهنما و مشاور موظف هستند قبل از پذیرش پروپوزال، به سقف ظرفیت پذیرش خود توجه نموده و در صورت تکمیل بودن ظرفیت پذیرش، از ارسال آن به دانشکده و حوزه پژوهشی و یا در نوبت قراردادن و ایجاد وقفه در کار دانشجویان جداً پرهیز نمایند. بدیهی است در صورت عدم رعایت موازین مربوطه، مسئولیت تأخیر در ارائه پروپوزال و عواقب کار، متوجه گروه تخصصی و دانشکده خواهد بود.
اطلاعات مربوط به استاد راهنمای اول:
دانشگاهی
نام و نام خانوادگی: سرکار خانم دکتر مزین دهباشی آخرین مدرک تحصیلی ـــــــــــــــ : دکتری
حوزوی
تخصص اصلی: معماری رتبه دانشگاهی (مرتبه علمی): استاد یار پایه ده تلفن همراه: ۰۹۱۲۶۱۹۷۰۱۶
تلفن منزل یا محل کار: ۰۲۱۴۴۴۸۳۸۱۳ پست الکترونیک(Email) : arsanbana2008@gmail.com
نحوه همکاری با واحد علوم و تحقیقات:
تمام وقت نیمه وقت مدعو
اطلاعات مربوط به استاد راهنمای دوم:
دانشگاهی
نام و نام خانوادگی:………………………………………………..آخرین مدرک تحصیلی ـــــــــــــــ :……………………………….
حوزوی
تخصص اصلی:……………………… رتبه دانشگاهی (مرتبه علمی): …………………… تلفن همراه: …………………………………
تلفن منزل یا محل کار:……………………………….. پست الکترونیک(Email) : ……………………………………………………..
نحوه همکاری با واحد علوم و تحقیقات:
تمام وقت نیمه وقت مدعو
اطلاعات مربوط به استاد مشاور اول:
دانشگاهی
نام و نام خانوادگی: جناب آقای دکتر امیدی نسب آخرین مدرک تحصیلی ـــــــــــــــ : دکتری
حوزوی
تخصص اصلی: سازه رتبه دانشگاهی (مرتبه علمی): …………………… تلفن همراه: ۰۹۱۹۱۷۵۲۱۵۲
تلفن منزل یا محل کار: ۳۲۲۹۹۸۵ ۰۶۶۱ پست الکترونیک(Email) : omidinasab@gmail.com
نحوه همکاری با واحد علوم و تحقیقات:
تمام وقت نیمه وقت مدعو
اطلاعات مربوط به استاد مشاور دوم:
دانشگاهی
نام و نام خانوادگی:………………………………………………..آخرین مدرک تحصیلی ـــــــــــــــ :……………………………….
حوزوی
تخصص اصلی:……………………… رتبه دانشگاهی (مرتبه علمی): …………………… تلفن همراه: …………………………………
تلفن منزل یا محل کار:……………………………….. پست الکترونیک(Email) : ……………………………………………………..
نحوه همکاری با واحد علوم و تحقیقات:
تمام وقت نیمه وقت مدعو
۳- اطلاعات مربوط به پایان نامه:
الف- عنوان تحقیق
۱- عنوان به زبان فارسی:
طراحی مرکز فرهنگی شهر خرمآباد (با حفظ و احیای آیین های بومی و سنتی لرستان)
۲-عنوان به زبان انگلیسی/(آلمانی، فرانسه، عربی):
Khorramabad City Hall (Preserving and Restoring Lorestan Native and Traditional Rituals)
تذکر: صرفاً دانشجویان رشتههای زبان آلمانی،فرانسه و عربی مجازند عنوان پایان نامه خود را به زبان مربوطه در این بخش درج نمایند و برای بقیه دانشجویان، عنوان بایستی به زبان انگلیسی ذکر شود.
( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
ب – تعداد واحد پایان نامه: ۶ واحد
ج- بیان مسأله اساسی تحقیق به طور کلی (شامل تشریح مسأله و معرفی آن، بیان جنبهه ای مجهول و مبهم، بیان متغیرهای مربوطه و منظور از تحقیق) :
معماری و فرهنگ در طول تاریخ به یکدیکر وابسته بوده اند و همواره با ایجاد تغییر در فرهنگ جامعه، معماری دچار تحول شده است ( ایمان رئیسی ۱۳۸۳). ضعف و عدم توجه به فرهنگ درکنار دیگر مشکلات جامعه شهری (از جمله عدم کنترل رشد شهری، افزایش مهاجرین روستایی در شهر، آلودگی های محیطی و ترافیکی و کمبود امکانات رفاهی و …)، به مرور زمان موجب بستر بروز مشکلات تازه تری در حیطه های اقتصادی، آسایش محیط، روابط اجتماعی، گردشگری و جذب توریست، بهداشت ساکنین شهر، کیفیت خدمات شهری، دید و منظر و… میشود. بالعکس توجه به فرهنگ یک منطقه به صورت غیرمستقیم اثرات مثبتی بر رفتار مردم آن منطقه دارد.
برنامه ریزی صحیح و ساماندهی درست ساختارهای هسته فرهنگی شهر، به سیمای شهر کمک نموده و به صورت غیر مستقیم تاثیر مطلوبی بر ساکنین شهر دارد. ولی عدم برنامه ریزی صحیح سازمان میراث فرهنگی در مرمت و ترمیم بافت تاریخی فرسوده شدن کالبد مرکزی شهر و عدم استفاده از پتانسیل های منطقه برای جذب گردشگر در شهر خرم آباد نیز بر ناهماهنگی کالبد مرکزی و تاریخی شهر افزوده است.
در معماری عملکرد اهمیت زیادی دارد ولی ضرورت نظم و زیبا شناختی هم از آن کمتر نیست. امروزه پیچیدگی زیاد موضوعات و مسائل بشری باعث تهی و برهنه شدن معماری شده است (ریچارد راجرز). مرکز فرهنگی شهر (City Hall) سمبل و نماد شهری بشمار میرود و باید ضمن برخورداری از ظرافت و زیبایی، تا حدودی ارزش و روحیه مونومانتال(یادمانی) داشته باشد، و نیز این فضا قابلیت پاسخگوی نیازهای مشارکت مردمی در امور شهر، نیازهای فرهنگی و اجتماعی شهروندان، برپای مراسمات و آیین های منطقه و فراهم نماید. توجه به فرهنگ از عوامل مهم انتخاب این موضوع (مرکز فرهنگی شهر) بوده است، این مرکز قادر خواهد بود تا در چگونگی روابط اجتماعی و فرهنگی و ایجاد نشاط میان افراد جامعه و مردم سالاری نقش داشته باشد و در جهت فرهنگ سازی و ایجاد و توسعه فضای فرهنگسازگامی موثر بردارد تا بتوان با این هدف کمکی هر چند کوچک به جامعه، در رفع مشکل کنونی شود. یکی از بخشهای رویکرد این موضوع حفظ و احیای آیینهای سنتی منطقه است که بخشی از تاریخ این منطقه بوده و با این دیدگاه احیاء شده و مانع از فراموش شدن این آیینهای کهن میشود.
ساختمانها باید بتواند فضاهای عمومی را تقویت کنند و جوابگوی نیازهای متغییر استفاده کنندگان از خود باشند همچنین ساختمانها باید الهام بخش و پیوند ساز شهر هایی باشند که جامعه و طبیعت را گرامی میدارند (ریچارد راجرز). شناخت کامل زیرساختها و توجه به آنها در آینده موجب توسعه و رشد اجتماعی در آن جامعه میشود که یکی از مهمترین این زیرساختها توجه به فرهنگ است. به عبارت دیگر میتوان گفت بستر یک جامعه متکی و نیازمند به فرهنگ است. رسیدگی به فرهنگ مستلزم برنامه ریزی دراز مدت و منظم در همه بخشهای فرهنگی به صورت مستقیم (ایجاد مراکز فرهنگی مانند خانه موسیقی، سینما، مراکز هنرهای تجسمی) و غیر مستقیم (توجه به دید بصری مسیرهای پیاده و سواره، فضای سبز، مناطق تفریحی) می باشد.